Top three (3) heaviest salmon split 70 percent of the ticket sales.

First (1st) Place

40 percent of ticket sales

Second (2nd) Place

20 percent of ticket sales​

Third (3rd) Place

10 percent of ticket sales​

Prize payout scenarios

500 tickets sold

500 x $65=$32,500

1st = $32,500×40%=$13,000

2nd = $32,500×20%=$6,500

3rd = $32,500×10%=$3,250

600 tickets sold

600 x $65=$39,000

1st$39,000x40%=$15,600

2nd$39,000x20%=$7,800

3rd = $$39,000x10%=$3,900

700 tickets sold

700 x $65=$45,500

1st$45,500x40%=$18,200

2nd$45,500x20%=$9,100

3rd$45,500x10%=$4,550